Χοιρινές μπριζόλες με γλυκόξινη σάλτσα



ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ 


Υλικά 
2 μπριζόλες χοιρηνες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελάχιστο λάδι

Για τη γλυκόξινη σάλτσα
240 γρ. ξύδι με ρόδι
130 γρ. σόγια
40 γρ. μέλι
3 – 4 εκ. τριμμένο τζίντζερ
1 κτσ. Καστανή ζάχαρη!!!

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το τηγάνι και βάζουμε τις μπριζόλες αφού πρώτα τις έχουμε αλλειψει με λάδι αλάτι και πιπέρι.
Τις σωταρουμε και απο τις δυο πλευρές να πάρουν ένα ωραίο χρωμα
Και συνεχίζουμε μέχρι να ψηθούν
Τις βγάζουμε και στο ίδιο σκεύος βάζουμε τα υλικά για την σάλτσα μόλις πάρει ένα βρασμό τοποθετούμε πάλι τις μπριζόλες μέσα για να τραβήξουν από τη σάλτσα για 5 λεπτά !!


Credits:
Nancy Michalakou