
Ένα φίνο, αρωματικό λικέρ αργής ωρίμανσης για τα γιορτινά σουαρέ και όχι μόνο !!! Προσωπικά το λατρεύω.
Υλικά
- 1 lt καλή ρετσίνα
- 40 με 45 φύλλα αρμπαρόριζας
- 700 γρ ζάχαρη
Εκτέλεση
- Πλενουμε καλα τα φυλλα τα στραγγιζουμε.
- Σ'ενα γυαλινο δοχειο με καπακι βαζουμε την ρετσινα +ζαχαρη ανακατευουμε καλα και ριχνουμε μεσα τα φυλλα.
- Κλεινουμε και το τοποθετουμε σε μερος που το βλεπει ο ηλιος για 60 ημερες.
- Στραγγίζουμε και το βαζουμε σε μπουκαλι και απολαμβανουμε.
Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου