Λικέρ αρμπαρόριζα

Ένα φίνο, αρωματικό λικέρ αργής ωρίμανσης για τα γιορτινά σουαρέ και όχι μόνο !!! Προσωπικά το λατρεύω.

Υλικά

  • 1 lt καλή ρετσίνα
  • 40 με 45 φύλλα αρμπαρόριζας
  • 700 γρ ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Πλενουμε καλα τα φυλλα τα στραγγιζουμε.
  2. Σ'ενα γυαλινο δοχειο με καπακι βαζουμε την ρετσινα +ζαχαρη ανακατευουμε καλα και ριχνουμε μεσα τα φυλλα.
  3. Κλεινουμε και το τοποθετουμε σε μερος που το βλεπει ο ηλιος για 60 ημερες.
  4. Στραγγίζουμε και το βαζουμε σε μπουκαλι και απολαμβανουμε.

Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου