
Ένα φίνο, αρωματικό λικέρ αργής ωρίμανσης για τα γιορτινά σουαρέ και όχι μόνο !!! Προσωπικά το λατρεύω.
Υλικα
1 lt καλη ρετσινα
40 με 45 φυλλα αμπαροριζας
700 γρ ζαχαρη
Εκτέλεση
Πλενουμε καλα τα φυλλα τα στραγγιζουμε.
Σ'ενα γυαλινο δοχειο με καπακι βαζουμε την ρετσινα +ζαχαρη ανακατευουμε καλα και ριχνουμε μεσα τα φυλλα.
Κλεινουμε και το τοποθετουμε σε μερος που το βλεπει ο ηλιος για 60 ημερες.
Στραγγίζουμε και το βαζουμε σε μπουκαλι και απολαμβανουμε.
Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου