Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά, μπέικον και γαλοπούλα

Υλικά

1 πακέτο λαζάνια βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες.
200 γρ γκούντα τριμμένο
200 γρ ρεγκάτο τριμμένο
200 γρ έμενταλ τριμμένο
400 γρ κρέμα γάλακτος
5 φέτες μπέικον (περασμένο λίγο από το τηγάνι)
5 φέτες γαλοπούλα καπνιστή

Εκτέλεση

Σε πυρέξ βάζουμε όλα τα υλικά , ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 25 λεπτά περίπου.
Δημιουργός συνταγής: Vasia Zaglara