Σαρδέλες στο φούρνο


Από τα πιο υγιεινά φαγάκια !!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις σαρδέλες.
  2. Τις βάζουμε σε ταψί με αλάτι, πιπέρι, 1 κουταλιά μουστάρδα, 1 σφηνάκι ούζο, λίγο σκόρδο, λάδι, πάπρικα, χυμό από μισό λεμόνι, μια ψιλοκομμένη ντομάτα και λίγο μαϊντανό.
  3. Τις εψησα λίγο σκεπασμένες και μετά τις άνοιξα να ροδισουν χωρίς αλλά υγρά έβγαλε η ντομάτα
  4. Έγιναν πεντανόστιμες την ιδέα την πήρα από τη Γωγώ Ραφτοπούλου.


Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!