Τυρόπιτα σφολιάτας



ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΆ
2 ΦΎΛΑ ΣΦΟΛΙΆΤΑΣ
400 ΓΡ. ΦΕΤΑ
3 Κ Σ.ΓΙΑΟΥΡΤΙ
4 ΑΥΓΑ
3 Κ Σ ΣΙΜΙΓΔΆΛΙ ΨΙΛΟ
ΠΙΠΈΡΙ ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΑΛΆΤΙ 

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΈΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΤΟ ΈΝΑ ΦΎΛΛΟ ΣΦΟΛΙΆΤΑΣ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΈΜΙΣΗ. 
ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΦΎΛΛΟ.
ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΓΌ Ή ΓΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΩΡΑΊΟ ΧΡΏΜΑ.
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΎΡΝΟ, ΓΙΑ ΜΙΣΉ ΏΡΑ ΣΤΟΥΣ 18Ο ΑΕΡΑ! (ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ)


Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood