Κοτόπιτα



Μια συνταγή της κυρίας Ανθούλας Μαθιουδάκη Καρφή‎ για ΚΟΤΟΠΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κοτόπιτα

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω 1200 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου βρασμένο, 1 ξερό κρεμμύδι, 2 πράσα, 200 γραμμάρια φέτα, 200 γραμμάρια κίτρινο τυρί, 200 γραμμάρια γιαούρτι, λίγο γάλα, καλαμπόκι η κουκουνάρι και 2 αυγά και τα ανακατεύω.

Για το ζυμάρι βάζω 300 γραμμάρια νερό, 2 κουταλιές σούπας λάδι, 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού, 2 κουταλιές σούπας ρακί, 600 γραμμάρια αλεύρι, 200 γραμ καλαμποκάλευρο .
Ζυμώνω, αφήνω να ξεκουραστεί λίγο η ζύμη.
Χωρίζω σε 2 μπάλες και ανοίγω 2 φύλλα.
Ένα πάνω ένα κάτω στην μέση η γέμιση .
Το ταψί λαδωμένο .
Από πάνω την περνάω με λάδι ραντίζω με λίγο νερό και σουσάμι .
Ψήσιμο 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο.