Μια συνταγή της κυρίας Χριστίνας Σμυλίδου για ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!
Μηλόπιτα από μία φίλη Γερμανίδα....
Πανεύκολη και πεντανόστιμη...
 
Πανεύκολη και πεντανόστιμη...
Υλικά
250 γραμ. Βιτάμ
250 γραμ. ζάχαρη (1 κούπα)
5 αυγά
350 γραμ. αλεύρι (2 κουπες)
1 μπέικιν
8 μήλα. όχι κόκκινα τα κίτρινα τα μπανανέ Γκόλντεν
2 βανίλιες
 
Ρίχνουμε το υλικό στο ταψί της κουζίνας όχι πολύ μεγάλο....και μετά κόβουμε φέτες λεπτές τα μήλα και τις τοποθετούμε στο
υλικό όπως βλέπετε στην φωτογραφία.
Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 170°
Μόλις βγάλουμε την μηλόπιτα με ένα πινέλο αλείφουμε όλη την επιφάνεια...
Σε κάθε κομμάτι που σερβίρουμε μπορούμε να ρίξουμε άχνη και κανέλα.
250 γραμ. ζάχαρη (1 κούπα)
5 αυγά
350 γραμ. αλεύρι (2 κουπες)
1 μπέικιν
8 μήλα. όχι κόκκινα τα κίτρινα τα μπανανέ Γκόλντεν
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά το Βιτάμ ρίχνουμε την ζάχαρη και ένα ένα τα αυγά...και στην συνέχεια τα υπόλοιπα ...Ρίχνουμε το υλικό στο ταψί της κουζίνας όχι πολύ μεγάλο....και μετά κόβουμε φέτες λεπτές τα μήλα και τις τοποθετούμε στο
υλικό όπως βλέπετε στην φωτογραφία.
Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 170°
Από πάνω μετά το ψήσιμο:
300 γραμ.άχνη λίγο νερό και μισό λεμόνι τα ανακατεύουμε καλά να γίνει ένας ρευστός χυλός..Μόλις βγάλουμε την μηλόπιτα με ένα πινέλο αλείφουμε όλη την επιφάνεια...
Σε κάθε κομμάτι που σερβίρουμε μπορούμε να ρίξουμε άχνη και κανέλα.