
Μια συνταγή της κυρίας Thalia Petri για ΜΙΛΦΕΙΓ από την ομάδα στο Facebook Μαγειρικές Απολαύσεις
Υλικά
Για την κρέμα:
2 μισή λίτρα γαλα,
1μιση κουπα κορν φλαουρ,
3 κουπες ζάχαρη,
5 κροκαδια
και 3 βανίλιες.
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βαζω ολα τα υλικα, πρωτα το γαλα να να ζεσταθεί μετα τη ζάχαρη, τις βανίλιες τα 5 χτυπημενα κροκαδια και ανακατευω συνεχως να μην κολλησουν. Τελος βαζω και το κορν φλαουρ σιγα σιγά να μην σβολιασει. Ανακατεύουμε μεχρι ν α πήξει. Αφηνουμε να κρυώσει.
Για τη σφολιατα
Ψηνω στους 200βσε μεγαλο πυρεξ ενα ενα τα δυο φυλλα σφολιάτας αφιυ πρωτα τα εχω τρυπήσει με το πιρούνι καινεχω πασπαλισει με ζάχαρη.Κραταω κ λιγο για να το κανω τριμματα για το γαρνιρισμα.