Χριστουγεννιάτικα μπισκότα



Μια συνταγή της κυρίας Euridiki Kanatseli για ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ από την ομάδα στο Facebook Συνταγες για παιδια & more


Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

ΥΛΙΚΑ:
450 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
200 γραμ βουτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου και κομμένο σε κομμάτια,
100 γραμ ζάχαρη άχνη,
1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ,
2 αυγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε με το φτερό μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο ζυμάρι. Αφήνουμε λίγο τη ζύμη να ξεκουραστεί.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°-170°
Ανοίγουμε με τον πλαστή ανάμεσα σε δυο λαδοκολλες και με ένα κουπ πατ της επιλογής μας κόβουμε μπισκότα.
Τα απλώνουμε στη λαμαρίνα του φούρνου,όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα .
Φροντίζουμε να μην είναι πολύ κοντά μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν ελαφρώς και ίσως κολλήσουν.
Τα ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ντύσουμε με ζαχαροπαστα...
Πιστέψτε με είναι πανεύκολα.
Για να κολλήσουμε τη ζαχαροπαστα επάνω στο μπισκότο αλείφουμε με ελάχιστη μαρμελάδα...και τοποθετούμε τη ζαχαροπαστα.