Τηγανόψωμα

Ξανά και ξανά που τα αγαπάμε όλο! Κάθε νοικοκυρά με τον δικό της τρόπο αλλά, πάντα πολύ ωραία απλά και πολύ πολύ νόστιμα!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά με λίγη ζάχαρη
χλιαρό νερό κ ζυμώνουμε να γίνει μια μαλακο ζυμαρακι κ λίγο ελαιόλαδο στο ζύμωμα στο τέλος. Αφήνω σε ζεστό μέρος να φουσκώσει κ ανοίγω φύλλο τετράγωνο κ βάζω μέσα 1 κομμάτι φέτα, ή 1 κομμάτι κεφαλοτύρι!
Βάζω στις πλευρές λίγο νεράκι για να κλείσω σε φάκελο το ζυμαρακι κ τρυπαω με 1 πιρούνι. 
Τηγανιζω σε μέτρια φωτιά.


Δημιουργός συνταγής: Roula Kontou