
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβετε το χταποδάκι σε κομμάτια ή σε πλοκάμια.
- Το βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι και αφήνετε να πιει τα υγρά του.
- Ρίχνετε μία κούπα κρασί και 2 δαφνόφυλλα και το αφήνετε να εξατμιστεί.
- Ρίχνετε μία κούπα νερό και αφήνετε το χταπόδι να βράσει τόσο όσο να μαλακώσει.
- Εάν χρειαστεί προσθέτετε και άλλο νερό.
- Όταν στεγνώσουν τα υγρά του ρίχνετε ελαιόλαδο και τηγανίζετε.
- Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγο λεμόνι στο πιάτο σας ή ξύδι και λίγο θυμάρι.
Είναι φοβερό!

