Χταποδάκι τηγανητό


Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Χταποδάκι τηγανητό

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το χταποδάκι σε κομμάτια ή σε πλοκάμια.
Το βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι και αφήνετε να πιει τα υγρά του.
Ρίχνετε μία κούπα κρασί και 2 δαφνόφυλλα και το αφήνετε να εξατμιστεί.
Ρίχνετε μία κούπα νερό και αφήνετε το χταπόδι να βράσει τόσο όσο να μαλακώσει.
Εάν χρειαστεί προσθέτετε και άλλο νερό.
Όταν στεγνώσουν τα υγρά του ρίχνετε ελαιόλαδο και τηγανίζετε.
Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγο λεμόνι στο πιάτο σας ή ξύδι και λίγο θυμάρι. 
Είναι φοβερό!