Μια συνταγή της κυρίας Panagiota Kiriakou για ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Τρουφάκια με βανίλια υποβρύχιο και καρύδα
Θα χρειαστούμε
βανιλια - 400 γρ. υποβρυχιο λιωμενη σε χαμηλη θερμοκρασια
ινδικη καρυδα - 150 γρ.
κουβερτουρα - 200 γρ.σοκολατα
Λιώνουμε τη βανίλια σε χαμηλή θερμοκρασία
Ρίχνουμε τη καρύδα και τα πλάθουμε σε μπαλιτσες αν θέλετε βάζετε χρώμα ζαχαροπλαστικής
Βουτάμε στη λιωμενη κουβερτούρα με τρυμενη λευκή σοκολάτα η σκέτα
Διατηρούμε εκτός ψειγιου
Ρίχνουμε τη καρύδα και τα πλάθουμε σε μπαλιτσες αν θέλετε βάζετε χρώμα ζαχαροπλαστικής
Βουτάμε στη λιωμενη κουβερτούρα με τρυμενη λευκή σοκολάτα η σκέτα
Διατηρούμε εκτός ψειγιου