Σπιτικά πατατάκια



Μια συνταγή της κυρίας Χρυσανθης Μιχου για ΣΠΙΤΙΚΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Σπιτικά πατατάκια

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις πατάτες από την μεριά του τρίφτη που είναι για τις λεπτές φέτες (εγώ τις έκοψα με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τα αγγουρια).
Τις βάζουμε μέσα στο νερό και αλλάζουμε τουλάχιστον 5  -6 νερά.
Τα αφήνουμε περίπου 20 λεπτά μέσα στο νερό έως 30 λεπτά για να σκληρύνουν και να έχουν επιτυχία.
Προσθέτουμε λίγο πιπέρι, ρίγανη, αλάτι, αν θέλετε και πάπρικα γλυκιά. ότι σας αρέσει γενικά.
Τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι, κατά προτίμηση αραβοσιτέλαιο.
Τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί.