Σπιτικά πατατάκια



ΣΠΙΤΙΚΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε τις πατάτες από την μεριά του τρίφτη που είναι για τις λεπτές φέτες (εγώ τις έκοψα με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τα αγγουρια).
  2. Τις βάζουμε μέσα στο νερό και αλλάζουμε τουλάχιστον 5  -6 νερά.
  3. Τα αφήνουμε περίπου 20 λεπτά μέσα στο νερό έως 30 λεπτά για να σκληρύνουν και να έχουν επιτυχία.
  4. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι, ρίγανη, αλάτι, αν θέλετε και πάπρικα γλυκιά. ότι σας αρέσει γενικά.
  5. Τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι, κατά προτίμηση αραβοσιτέλαιο.
  6. Τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί.


Δημιουργός συνταγής: Χρυσανθη Μιχου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!