Γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κότσι



Μια συνταγή της κυρίας Αννας Κασσανδρεια για ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΟΤΣΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κότσι1 κιλό κοτσι

Υλικά
500γρ κριθαράκι
1 κρεμμύδι μεγάλο η 2 μικρά
3,4 σκελίδες σκόρδο
100γρ κεφαλοτύρι
1 ξυλάκι κανέλα
1 κουτί σάλτσα ντομάτας( κομματάκια)
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση  
Έβαλα το κοτσι με το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο και νερο στην γάστρα και το μαγείρεψα για περίπου 2.5 ώρες. 
Μετά εβαλα μέσα την σάλτσα ντομάτας και το κρεμμύδι και το έβαλα ξανά στο φούρνο για 20 λεπτά περίπου. 
Πρόσθεσα νερό και μόλις πήρε βράση έριξα το κριθαράκι με την κανέλα.
Όταν το έβγαλα έριξα και το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακάτεψα.