
Τέλεια γρήγορα και απολαυστικά!
120 γρ ζάχαρη
300 γρ σοκολάτα κουβερτούρα η γάλακτος

Υλικά
250 γρ φουντούκια καβουρδισμένα120 γρ ζάχαρη
300 γρ σοκολάτα κουβερτούρα η γάλακτος
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά με βαρύ πάτο βάζω το 1/3 της ζάχαρης και περιμένω σιγά-σιγά να λιώσει .Προσθέτω σταδιακά και σιγά-σιγά και την υπόλοιπη ζάχαρη περιμένοντας να λιώνει και να γίνεται καραμέλα.
Προσθέτω τα φουντούκια μέσα στην καραμέλα ανακατεύω καλά και απλώνω σε αντικολλητικό χαρτί πάνω στον πάγκο.
Αφήνω να κρυώσουν καλά και σπάω σε κομμάτια διαχωρίζοντας έτσι τα φουντούκια.
Λιώνω σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων με προσοχή τη σοκολάτα και σε μία μεγάλη μπασίνα ανακατεύω τα φουντούκια με τη λιωμένη σοκολάτα.
Με ένα κουταλάκι του γλυκού κόβω μικρά βραχάκια και αφήνω πάνω στη λαδόκολλα να στεγνώσουν καλά.

Δημιουργός συνταγής: Τζέλα Αντωνοπούλου