Κανελόνια αλά κρεμ



Μια συνταγή της κυρίας Xristina Gewrgiopoulou για ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Κανελόνια αλά κρεμ

ΥΛΙΚΑ:
1 πακετο κανελόνια ,
500γρ τυρί γκούντα τριμμένη,
250γρ.ρεγκατο,
250γρ.φέτα,
15φετες μπέικον,
10 φέτες ζαμπόν,
1 κουτι μανιτάρια,
Και 2 κουτια κρέμα γάλακτος,
αλάτι και πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μπέικον, το ζαμπόν και τα μανιτάρια.
Τα τσιγαρίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη,σε ένα μπολ
Ρίχνουμε το τυρί γκούντα τα 300γρ.μόνο το άλλο το κρατάμε, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα τυριά ρίχνουμε αυτό που έχουμε τσιγαρίσει το μπέικον,ζαμπόν και τα μανιτάρια στο μπολ και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Γεμίζουμε τα κανελόνια και τα τοποθετούμε στο πυρέξ όπου έχουμε ρίξει κομμάτια από βούτυρο ρίχνουμε από πάνω τα κανελόνια και μετά στο τέλος την κρέμα γάλακτος από πάνω από τα κανελόνια το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για 45λεπτα, μόλις περάσουν τα 45λεπτα βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί γκούντα που κρατήσαμε στην άκρη το βάζουμε στο φούρνο για λίγα λεπτά ακόμα και είναι έτοιμο να το κατασπαράξουμε!!😋