
CORN DOGS
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε 220 γρ αλεύρι, 210 γρ καλαμποκαλευρο κάνουμε μία λακκούβα και προσθέτουμε 1/4 σόδα μαγειρική ,35 γρ ζάχαρη, αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ, λίγο πιπέρι, 360 ml γάλα και τέλος 2 αβγά.
- Ανακατεύουμε να γίνει ένας πηχτός χυλός.
- Παίρνουμε 8 λουκάνικα.
- Εγώ τα έκοψα στην μέση.
- Τρυπάμε το κάθε ένα με ένα ξυλάκι για σουβλάκι, βουτάμε καλά στο χυλό και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να ροδίσουν.
- Σερβίρουμε με ότι σος μας αρέσει.


Δημιουργός συνταγής: Alexandra Lessi