Corn Dogs



CORN DOGS


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε 220 γρ αλεύρι, 210 γρ καλαμποκαλευρο κάνουμε μία λακκούβα και προσθέτουμε 1/4 σόδα μαγειρική ,35 γρ ζάχαρη, αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ, λίγο πιπέρι, 360 ml γάλα και τέλος 2 αβγά.
  2. Ανακατεύουμε να γίνει ένας πηχτός χυλός.
  3. Παίρνουμε 8 λουκάνικα.
  4. Εγώ τα έκοψα στην μέση.
  5. Τρυπάμε το κάθε ένα με ένα ξυλάκι για σουβλάκι, βουτάμε καλά στο χυλό και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να ροδίσουν.
  6. Σερβίρουμε με ότι σος μας αρέσει.


Δημιουργός συνταγής: Alexandra Lessi

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!