Ριγκατόνι 4 τυριά

rigatoni 4 cheese

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ 4 ΤΥΡΙΑ

Εύκολα και γρήγορα

Υλικά:

  • 1 πακέτο ριγκατόνι
  • 100 γρ. Γκούντα
  • 100 γρ. Ένταμ
  • 100 γρ. Έμενταλ
  • 100 γρ. Παρμεζάνα
  • 250 ml κρέμα γάλακτος
  • 1/2 φλ. γάλα
  • 2 - 3 λουκανικάκια σε φέτες
  • Γαλοπούλα σε κύβους
  • Φρέσκα ντοματίνια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

(κείμενο από ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ)
  1. Βράζετε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κρατάτε 1 κούπα από το νερό που βράσανε.
  2. Ανακατεύετε τα τυριά τριμμένα σε ένα μπολ.
  3. Στην κατσαρόλα που βράσατε τα ζυμαρικά ρίχνετε ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λουκανικάκια, τη γαλοπούλα και τα ντοματίνια.
  4. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, αλάτι και πιπέρι.
  5. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει προσθέτετε τα ριγκατόνι και 4 - 5 κουταλιές της σούπας από το νερό που βράσανε και ανακατεύετε.
  6. Προσθέτετε τα τυριά και συνεχίζετε το ανακάτεμα για δύο λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά και λιώσουν τα τυριά.
  7. Σερβίρονται ζεστά!

rigatoni 4 cheeserigatoni 4 cheese


Credits:

Siarka Sofia