Κουλουράκια πορτοκάλι



Μια συνταγή της κυρίας Μαρίας Λαρου για ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κουλουράκια πορτοκάλι

Μοσχοβολάει το σπίτι!
Πάρα πολύ νόστιμα και εύκολα!

Υλικά
1 ποτήρι λάδι ελαφρύ
1 ποτήρι χυμό φρέσκο πορτοκάλι και το ξύσμα από δύο πορτοκάλια (1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα)
1 ποτήρι ζάχαρη
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ σόδα
2 καψάκια βανίλια
1 κιλό αλεύρι περίπου, εμένα το πήρε όλο το κιλό

Όλα μαζί ανακάτεμα μέχρι να είμαι μία μαλακή εύπλαστη ζύμη.
Μετά κάνουμε τα κουλουράκια μας και τα βάζουμε στα ταψιά που έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, για 15 - 20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας.