
Μοσχοβολάει το σπίτι!
Πάρα πολύ νόστιμα και εύκολα!
1 ποτήρι χυμό φρέσκο πορτοκάλι και το ξύσμα από δύο πορτοκάλια (1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα)
1 ποτήρι ζάχαρη
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ σόδα
2 καψάκια βανίλια
1 κιλό αλεύρι περίπου, εμένα το πήρε όλο το κιλό
Πάρα πολύ νόστιμα και εύκολα!
Υλικά
1 ποτήρι λάδι ελαφρύ1 ποτήρι χυμό φρέσκο πορτοκάλι και το ξύσμα από δύο πορτοκάλια (1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα)
1 ποτήρι ζάχαρη
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ σόδα
2 καψάκια βανίλια
1 κιλό αλεύρι περίπου, εμένα το πήρε όλο το κιλό
Εκτέλεση
Όλα μαζί ανακάτεμα μέχρι να είμαι μία μαλακή εύπλαστη ζύμη.Μετά κάνουμε τα κουλουράκια μας και τα βάζουμε στα ταψιά που έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, για 15 - 20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας.






Δημιουργός συνταγής: Μαρία Λαρου