Ρολάκια σφολιάτας με σπανάκι και φέτα



Μια συνταγή της κυρίας Georgia Chatzimanoli-Grimwood για ΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ρολάκια σφολιάτας με σπανάκι και φέτα

ΥΛΙΚΆ
2 ΜΑΤΣΆΚΙΑ ΣΠΑΝΑΚΙ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΈΤΡΑ
2 - 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ
200 ΓΡ. ΤΥΡΊ ΦΈΤΑ
ΆΝΗΘΟ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΈΡΙ
1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΆΤΑΣ
1 ΑΥΓΟ
ΣΟΥΣΆΜΙ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΠΛΈΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΆΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ.
ΣΟΥΡΏΝΟΥΜΕ.
ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΤΆΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΏΣΟΥΝ.
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΆΝΗΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ.
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΆ.
ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΛΆ. 
ΜΕΤΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΆΝΕΙ ΘΡΙΜΑΤΑ.
ΠΕΡΝΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΚΑΙ ΑΠΛΏΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΈΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΈΛΟ ΑΛΕΙΦΟΥΝΕ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΥΣΆΜΙ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ (ΚΌΒΕΤΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ).
ΜΕΤΑ ΚΌΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΊΡΙ ΣΕ ΦΈΤΕΣ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.
ΕΎΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ, ΙΔΑΝΙΚΆ ΓΙΑ ΠΆΡΤΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ.