Παντζαροσαλάτα



ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ


Υλικά Συνταγής
500 γραμ. παντζάρια βρασμένα
300 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. τυρί κρέμα
2 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ξίδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ψιλοκομμένος δυόσμος
1/2 φλ. καρύδια ψίχα
αλάτι

Εκτέλεση
Ξεκινάμε την παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια, καθαρίζοντας και κόβοντας τα βρασμένα παντζάρια σε πολύ μικρά καρεδάκια.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο, το τυρί κρέμα μαζί με το γιαούρτι, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το δυόσμο, τα καρύδια καθώς και αλάτι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά την παντζαροσαλάτα και στη συνέχεια την παγώνουμε.


Δημιουργός συνταγής: Nancy Michalakou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!