Παντζαροσαλάτα



Μια συνταγή της κυρίας Nancy Michalakou για ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ από την ομάδα στο Facebook Χρυσές Συνταγές


Παντζαροσαλάτα

Υλικά Συνταγής
500 γραμ. παντζάρια βρασμένα
300 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. τυρί κρέμα
2 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ξίδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ψιλοκομμένος δυόσμος
1/2 φλ. καρύδια ψίχα
αλάτι

Εκτέλεση
Ξεκινάμε την παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια, καθαρίζοντας και κόβοντας τα βρασμένα παντζάρια σε πολύ μικρά καρεδάκια.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο, το τυρί κρέμα μαζί με το γιαούρτι, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το δυόσμο, τα καρύδια καθώς και αλάτι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά την παντζαροσαλάτα και στη συνέχεια την παγώνουμε.