Κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας με πιλάφι



Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικής Σκόνη για ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας με πιλάφι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω λαδάκι στην κατσαρόλα και αφήνω να κάψει.
Τοποθετώ το κοτόπουλο και αφήνω να τσιγαριστεί.
Στη συνέχεια ρίχνω μέσα κρεμμύδι, σκόρδο, καρότα και αφήνω να τσιγαριστούν και αυτά
Αλατοπιπερώνω, βάζω λίγη δάφνη και θυμάρι
Σβήνω με λεμόνι και ανακατεύω λίγο νερό με ελάχιστη μουστάρδα.
Προσθέτω ζεστό νεράκι περίπου 2 ποτήρια και αφήνω να πάρουν βράση.
Βγάζω ζουμάκι για το ρύζι και βράζω, στο τέλος βάζω και λίγο βουτυράκι.