Γλυκόξινο κοτόπουλο με σταφίδες και σουσάμι με ρύζι μπασμάτι



Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικής Σκόνη για ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ ΜΕ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Γλυκόξινο κοτόπουλο με σταφίδες και σουσάμι με ρύζι μπασμάτι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω το κοτόπουλο σε μπουκίτσες.
Το μαρινάρω με λίγο αλάτι, πιπέρι και μουστάρδα.
Στη συνέχεια βάζω πολύ λίγο λαδάκι σε ένα τηγάνι βαθύ και τα σοτάρω.
Χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω να ψηθεί ωραία.
Προς το τέλος αναμειγνύω μέλι και μπαλσαμικο και βάζω και τις σταφίδες με το σουσάμι.
Δεν αφήνω πολύ, ίσα - ίσα. 
Σερβίρω με ρυζάκι μπασμάτι.
(Κάποιες φορές όταν έχω, βάζω πολύχρωμες πιπεριές).