Γλυκόξινο κοτόπουλο με σταφίδες και σουσάμι με ρύζι μπασμάτι



ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ ΜΕ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβω το κοτόπουλο σε μπουκίτσες.
  2. Το μαρινάρω με λίγο αλάτι, πιπέρι και μουστάρδα.
  3. Στη συνέχεια βάζω πολύ λίγο λαδάκι σε ένα τηγάνι βαθύ και τα σοτάρω.
  4. Χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω να ψηθεί ωραία.
  5. Προς το τέλος αναμειγνύω μέλι και μπαλσαμικο και βάζω και τις σταφίδες με το σουσάμι.
  6. Δεν αφήνω πολύ, ίσα - ίσα. 
  7. Σερβίρω με ρυζάκι μπασμάτι.
  8. (Κάποιες φορές όταν έχω, βάζω πολύχρωμες πιπεριές).


Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!