Σολομός στο φούρνο με λαχανάκια Βρυξελλών και σπαράγγια στον ατμό



ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ



ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Έβαλα στον σολομό αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λεμόνι και λίγη μουστάρδα με μέλι, ελάχιστο ελαιόλαδο, τοποθέτησα τα κομμάτια σε ταψάκι με λαδόκολλα και έψησα στους 180 βαθμούς, στον αέρα.
  2. Στα λαχανικά έβαλα μόνο λίγο λαδάκι.


Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!