Κορμός λευκής σοκολάτας



Μια συνταγή της κυρίας Georgia Chatzimanoli-Grimwood για ΚΟΡΜΟΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κορμός λευκής σοκολάτας

ΥΛΙΚΆ:
250 ΓΡ ΒΟΎΤΥΡΟ
200 ΓΡ ΦΟΥΝΤΟΎΚΙΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΆΧΝΗ (όχι πολύ γεμάτο)
400 ΓΡ ΜΠΙΣΚΌΤΑ (ότι σας αρέσει)
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
60 ΓΡ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΛΕΥΚΉ
130 ΓΡ ΦΡΈΣΚΙΑ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
6 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ MALIBU ( η ότι άλλο έχουμε)

ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ
1 ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΛΕΥΚΉ 200 ΓΡ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΛΑΔΙ (καλαμποκέλαιο)

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και βάζουμε να ζεσταθεί, όχι να βράσει.
Προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε.
Μόλις αρχίσει να λιώνει κατεβάζουμε από την φωτιά.
Αφήνουμε την γκανάζ να κρυώσει πολύ καλά (στο ψυγείο)
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη πολύ καλά.
Προσθέτουμε τις βανίλιες και τη γκανάζ και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φουντούκια καβουρδισμένα και χοντροκομμένα αφού κρατήσουμε λίγα για τη διακόσμηση. 
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και τα μπισκότα σπασμένα σε μεγάλα κομμάτια τα οποία έχουμε ραντίσει με το λικέρ.
Ανακατεύουμε το μίγμα, το βάζουμε σε λαδόκολλα και κλείνουμε σφιχτά σε ρολό.
Βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα περίπου.
Ετοιμάζουμε την επικάλυψη, λιώνουμε την κουβερτούρα με το λάδι και διακοσμούμε τον κορμό με τη σοκολάτα και τα φουντούκια που έχουμε κρατήσει.