Καλαμάρι γεμιστό



Μια συνταγή της κυρίας Βικης Αναματερου για ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Καλαμάρι γεμιστό

Γέμιση 
λίγο σπανάκι 
τα πλοκάμια από το καλαμάρι
2 γαρίδες καθαρισμένες και κομμένες 
ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 
φρέσκα άνηθο
ελάχιστο γκούντα 
λίγη φέτα 
αλάτι 
πιπέρι 
λάδι

Τσιγαρίζουμε το σπανάκι και το κρεμμύδι, τα πλοκάμια και τις γαρίδες.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα τυριά, τα μπαχαρικά, γεμίζουμε και ψήνουμε σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο στο φούρνο στους 250 για 20 λεπτά και μετά ανοιχτό μέχρι να πάρει χρώμα.
Οι ποσότητες είναι μικρές γιατί έφτιαξα μόνο ένα μεγάλο.