
Υλικά
100 γρ. βούτυρο2 κρόκους αυγού
50 - 70 γρ. άχνη ζάχαρη
160 γρ. αλεύρι
0,5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Βανίλια
λίγο αλάτι
200 γρ. σαντιγί
60 γρ. άχνη ζάχαρη
Κρέμα
200 γρ. μασκαρπόνε200 γρ. σαντιγί
60 γρ. άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι η ζύμη μας να γίνει εύπλαστη.
Κόβουμε με κουπ πατ κύκλους από τη ζύμη τάρτας και τη στρώνουμε μέσα σε χάρτινα φορμάκια ή ταψάκι μάφιν.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 10 - 11 λεπτά.
Κρέμα
Χτυπάμε πρώτα την σαντιγί με ζάχαρη άχνη.Προσθέτετε την μασκαρπόνε και είναι έτοιμη.
Όταν κρυώσουν τα ταρτάκια γεμίζουμε με την κρέμα.

Όταν κρυώσουν τα ταρτάκια γεμίζουμε με την κρέμα.

Δημιουργός συνταγής: Σουζάνα Χατσατουριάν