Γιουβέτσι θαλασσινών



ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ


Υλικά
15 γαρίδες
1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα
Φέτα ψάρι ότι έχετε
Ντομάτες
Κρεμμύδι
Πιπεριές κόκκινες
Αλάτι πιπέρι λίγο λάδι
1/2 κιλό κριθαράκι μέτριο
και λίγο κρασί

Ετοιμάζω τη σάλτσα τσιγαρίζοντας το κρεμμύδι.
Προσθέτω την πιπεριά ψιλοκομμένη και ρίχνω ντομάτα τριμμένη, αλάτι και πιπέρι.
Τοποθετώ στο ταψί το ψάρι, ρίχνω την σάλτσα και προσθέτω νερό.
Βάζω στο φούρνο για 15 λεπτα
Σε τηγάνι σοτάρω τα μύδια και τις καθαρισμένες γαρίδες και σβήνω με λίγο κρασί και κατεβάζω από την φωτιά.
Σε μια κατσαρόλα βράσω για 7 λεπτα το κριθαράκι και σουρώνω.
Βγάζω το ταψί στα 15 λεπτά. Ρίχνω το κριθαράκι, τοποθετώ και τα υπόλοιπα στο ταψί προσθέτω νερό και ψήνω στο φούρνο για 1 τέταρτο ίσα να τραβήξει λίγο τα υγρά.


Δημιουργός συνταγής: Nancy Michalakou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!