Κέικ Κουνελάκι



Μια συνταγή της κυρίας Alexandra Pavlidou για ΚΕΙΚ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κέικ Κουνελάκι

2 κούπες φαρίνα κοσκινισμένες
1 κούπα ζάχαρη
3 αυγά
1 κούπα ηλιέλαιο
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
1 φακελάκι μπέικιν (κοσκινισμένο με τη φαρίνα)
1 βανίλια

Με αυτά τα υλικά θα κάνουμε δύο κέικ.
Στο πρώτο θα αφαιρέσουμε αλεύρι και θα προσθέσουμε κακάο.
Φτιάχνουμε πρώτα το κέικ με το κακάο, το ψήνουμε και αφού κρυώσει καλά κόβουμε με ένα κουπάτ σε σχέδιο κουνελάκι (ή όποιο άλλο σχέδιο θέλουμε). 
Ετοιμάζουμε το δεύτερο κέικ, ρίχνουμε λίγη ζύμη στη φόρμα μας, τοποθετούμε τα έτοιμα ψημένα κουνελάκια, από πάνω σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μίγμα κέικ και ψήνουμε.
Όταν κρυώσει και το κόψουμε θα φαίνεται όπως στη φωτο.
Ψήνουμε τα κέικ στους 175 βαθμούς, 35 με 40 λεπτά περίπου.