Μπισκότα με ταχίνι

Υλικά

1 πακέτο φαρίνα
200 γρ. ταχίνι με κακάο
230 γρ. ζάχαρη
200 γρ. χυμό πορτοκάλι
1 κ.γ. αλάτι
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
 

Εκτέλεση  

Χτυπάμε το ταχίνι με τη ζάχαρη και το χυμό και μετά προσθέτουμε το αλάτι και την φαρίνα. 
Πλάθουμε μπαλάκια, τα βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε στον αέρα, στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.


Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη