Κριτσίνια με καρότο, κολοκύθι και γλυκοπατάτα



Μια συνταγή της κυρίας Efi Prentza για ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κριτσίνια με καρότο, κολοκύθι και γλυκοπατάτα

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζω 300 γρ. τριμμένα και στυμμένα λαχανικά (καρότο, κολοκύθι, γλυκοπατάτα) και προσθέτω ένα κ.γ. μέλι, μισό κ.γ. πάπρικα, μισό κ.γ. κουρκουμά, μια πρέζα αλάτι, 50 γρ. ελαιόλαδο, 3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας και δύο κούπες των 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 
Ζυμώνουμε, πλάθουμε τα κριτσίνια και ψήνουμε σε λαδόκολλα 40 λεπτά περίπου στους 180 στον αέρα. Αν τα θέλουμε τραγανά έξω και πιο μαλακά μέσα τα αφήνουμε μισή ώρα περίπου.