Κριτσίνια με καρότο, κολοκύθι και γλυκοπατάτα



ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ βάζω 300 γρ. τριμμένα και στυμμένα λαχανικά (καρότο, κολοκύθι, γλυκοπατάτα) και προσθέτω ένα κ.γ. μέλι, μισό κ.γ. πάπρικα, μισό κ.γ. κουρκουμά, μια πρέζα αλάτι, 50 γρ. ελαιόλαδο, 3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας και δύο κούπες των 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 
  2. Ζυμώνουμε, πλάθουμε τα κριτσίνια και ψήνουμε σε λαδόκολλα 40 λεπτά περίπου στους 180 στον αέρα. 
  3. Αν τα θέλουμε τραγανά έξω και πιο μαλακά μέσα τα αφήνουμε μισή ώρα περίπου.


Δημιουργός συνταγής: Efi Prentza

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!