Γλυκιά πατσαβουρόπιτα (Πατσαβουρογλυκό)



ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ (ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΓΛΥΚΟ) 


Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 κεσεδάκι ζάχαρη
1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
5 αβγά
1 βανίλια
1 μπέικιν πάουντερ


Εκτέλεση
Στρώνουμε τα φύλλα όπως είναι στην πρώτη φωτογραφία,
Όλα τα υπόλοιπα υλικά τα ανακατεύουμε σε μπολ και τα ρίχνουμε επάνω στα φύλλα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς ούτε μισή ώρα.

Για το σιρόπι
3 κεσεδάκια νερό και 3 κεσεδάκια ζάχαρη.

Το σιρόπι το βάζουμε αφού έχει κρυώσει το γλυκό.
Εγώ μόλις το σιρόπιασα.


Δημιουργός συνταγής: Δεσποινα Μαυροπουλου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!