Μανιτάρια γεμιστά



Μια συνταγή από την κυρία Κυριακή Καπετάν Κώστα για ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!


Μανιτάρια γεμιστά

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίζουμε με κέτσαπ, βέβαια μπορούμε να βάλουμε κόκκινη σάλτσα ή και λευκή, τριμμένη φέτα, αλάτι πιπέρι ρίγανη και από πάνω κασέρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, πάνω κάτω ο φούρνος, δε θέλει πολύ ώρα, μέχρι να λιώσει το τυράκι.