Πιτάκια μεσογειακά με ελιές και φέτα



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη για ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πιτάκια μεσογειακά με ελιές και φέτα

200 ml νερό χλιαρό
100ml ελαιόλαδο
1 φακελάκι μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

Σε ένα μπολ βάζω το νερό με τη μαγιά και τη ζάχαρη αφήνω 10 λεπτά να ενεργοποιηθεί.
Μετά προσθέτω το λάδι, το αλάτι και σιγά - σιγά το αλεύρι ζυμώνοντας μέχρι να έχω ένα εύπλαστο ζυμαράκι.
Αφήνω μια ώρα να φουσκώσει.
Μετά χωρίζω τη ζύμη σε μπαλάκια, τα βάζω σε λαμαρίνα με λαδόκολλα, τα πιέζω να πλατύνουν και βάζω σάλτσα ντομάτας και ρίγανη. 
Στα μισά έβαλα ελιές, ντοματίνια και πιπεριά κόκκινη και στα υπόλοιπα ντοματίνια, φέτα και πιπεριά.
Τα αλείφω με λίγο ελαιόλαδο και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.