Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα παραπάνω υλικά, σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο.
Κόβουμε τις πατάτες σε ταψί, και προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 2 κ.σ. μουστάρδα, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε, ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 30' λεπτά περίπου.
Κατόπιν πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε πάνω από τις πατάτες.
Ρίχνουμε νερό και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 30 - 35 λεπτά επιπλέον.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!