Τούρτα καρδιά



ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΔΙΑ


ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
5 αυγά,
125 γρ ζάχαρη,
155 γρ αλεύρι Φαρινάπ,
1 βανίλια!!

Χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη.
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενα σε δοσεις αλευρι - βανιλια και ανακατευουμε απαλα με μαριζ.
Βαζουμε λαδόκολλα στο τσερκι (26 ν) ή σε φορμα καρδια και το ψηνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις για 30 λεπτα.
Οταν το βγαζουμε το αφηνουμε να κρυωσει και το κοβουμε.

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 1 ποτηρι νερου νερο με 1 ποτηρι νερου ζαχαρη για 3 λεπτα.
Το αφηνουμε να κρυωσει.

ΚΡΕΜΑ ΓΕΜΙΣΗΣ::
Χτυπαμε 2 φακελακια σκονη φραουλας οπως αναγραφει η συσκευασια.

ΣΑΝΤΙΓΊ:::
Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλικο κουτι με 300 γρ ζαχαρουχο γάλα.

ΓΛΑΣΣΟ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ή κονσερβα ή φτιαχνουμε εμεις.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:::
Βαζουμε τον ενα πατο παντεσπανι στην πιατελα και το σιροπιαζουμε με κουταλι.
Ριχνουμε την κρεμα φραουλας.
Κλεινουμε με τον αλλο πατο παντεσπανιου και το σιροπιαζουμε.
Τελος βαζουμε τη σαντιγί και διακοσμηση το γλασσο φραουλας γυρω και πανω.