
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένω τις πατάτες και τις βράζω ολόκληρες.
 - Τις βάζω στο ψυγείο να παγώσουν.
 - Σε μια λεκάνη τρίβω ένα κρεμμύδι, βάζω λίγο κεφαλοτύρι, φέτα , ένα αυγό, αλάτι, πιπέρι και πολύ δυόσμο.
 - Ρίχνω μέσα την πατάτα, τριμμένη και αυτή, και τα ανακατεύω όλα μαζί.
 - Τα κάνω μικρές μπουκίτσες, τα αλευρώνω και τα τηγανίζω!
 
![]()  | 
| 📷 Anna Kassandra | 

Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis
