Εύκολη Τούρτα

Εύκολη σπιτική Τούρτα

ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ

ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΗ, ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ!
ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ!

ΣΥΝΤΑΓΗ:
Κανουμε πρωτα ενα ΣΙΡΟΠΙ
Βραζουμε 1 ποτηρι νερου νερο με 1 ποτηρι νερου ζαχαρη για 3 λεπτά.
Το κατεβαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει.

Κανουμε το ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Χτυπαμε 5 αυγα με 100 γρ ζαχαρη να αφρατεψουν, να φουσκωσει το μείγμα.
Σε ενα μπολ κοσκινιζουμε 155 γρ αλευρι φαριναπ, 4 κ.σ.κακαο, 1 φακελακι μπεικιν και 1 βανιλια.
Ριχνουμε το μείγμα σε δοσεις στο μιγμα αυγων και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ.
Βαζουμε λαδοκολα σε τσερκι η και ταψι (26No) και το ψηνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστασεις, στη μεσαια σχαρα για 30 λεπτα, φυσικα αναλογα τον φουρνο.
Το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει πολυ καλα και στην συνεχεια το κοβουμε ή σε δυο πατους ή σε 3.

Για την ΓΕΜΙΣΗ
Χτυπαμε 1 φακελο σκονη γκαρνι οπως αναγραφει η συσκευασια.
Χτυπαμε 1 φακελο γκαρνι σοκολατα οπως αναγραφει η συσκευασια.

Για το ΤΕΛΕΙΩΜΑ
Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλλικο κουτι με 1 και 1/2 ποτηρι αχνη ζαχαρη και 2 κ.σ. γαλα φρεσκο.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
Βαζουμε πρωτα τον ενα πατο και το σιροπιαζουμε με κουταλι.
Βαζουμε πανω του την λευκη σαντιγί.
Βαζουμε πανω το αλλο παντεσπανι και το σιροπιαζουμε με κουταλι και βαζουμε πανω την σοκολατα σαντιγυ.
Τελος βαζουμε το τριτο παντεσπανι, το σιροπιαζουμε και βαζουμε την σαντιγί γυρω και πανω.
Διακοσμουμε με μπολικη τρουφα και φυσικα κερασακι.

ΠΗΓΗ: Tzeni Tsanaktsidou