Μπακαλιάρος τηγανητός



Μια συνταγή της κυρίας ‎Marina Hatzidaki για ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μπακαλιάρος τηγανητός

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο αλλάζοντας συνεχώς το νερό για 40 με 48 ώρες αναλόγως από το πόσο παχύς είναι.
Καθαρίζουμε τυχόν λέπια, ξεπλένουμε και στύβουμε τα κομμάτια να φύγει το νερό.
Αλευρώνουμε πολύ καλά και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, σε χαμηλή θερμοκρασία να σιγοψηθεί χωρίς να καεί.