Νόστιμο Μπουγιουρντί



ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ

Υλικά

  • Ντομάτα 
  • φέτα 
  • γκούντα 
  • πάπρικα καυτερή 
  • λάδι

Εκτέλεση

  1. Σε πήλινο βάζω λίγο λάδι και στρώνω φέτες ντομάτας.
  2. Μετά βάζω τη φέτα, καλύπτω πάλι με φέτες ντομάτας και προσθέτω λίγη πάπρικα καυτερή γιατί δεν μου αρέσουν τα καυτερά.
  3. Κλείνω το καπάκι και ψήνω στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
  4. Μετά ανοίγω το καπάκι, προσθέτω λίγη γκούντα τριμμένη και αφήνω με ανοιχτό καπάκι να λιώσει και να αποκτήσει ωραίο χρώμα.


Credits:

Αλεξάνδρα Κυριάκη