
ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάω στο μίξερ 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να αφρατέψει και προσθέτω ένα ζαχαρούχο γάλα (400 γρ) και λίγες σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας με άρωμα αμυγδάλου συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Τέλος προσθέτω σιγά - σιγά 450 γρ. αλεύρι (έβαλα 15 0γρ. φαρίνα και 300 γρ. για όλες τις χρήσεις) συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Βάζω σε δύο σακούλες ζαχαροπλαστικής τις μύτες κορνέ (φωτο) αδειάζω το μείγμα, φτιάχνω τα σχέδια μου και ψήνω σε λαδόκολλα στους 170 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά στον αέρα.
*Αν το μείγμα είναι λίγο σκληρό και δε βγαίνει εύκολα από το κορνέ προσθέτουμε λίγο ακόμη γάλα.
*Από πάνω βάζουμε αν θέλουμε σταγόνες σοκολάτας.


*Από πάνω βάζουμε αν θέλουμε σταγόνες σοκολάτας.

