Κατσικάκι λεμονάτο κατσαρόλας με πιλάφι



ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρω το κρέας μου, ρίχνω τα κρεμμύδια και τις σκελίδες σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα.
Αλάτι, πιπέρι.
Σβήνω με λευκό κρασί. 
Στη συνέχεια βάζω φύλλο δάφνης και αραιωμένη μουστάρδα σε νερό.
Δέκα λεπτά πριν το βγάλω από την φωτιά προσθέτω τη ρίγανη και το λεμόνι.
Φτιάχνω το πιλάφι μου με ζουμί από το κατσικάκι.


Δημιουργός συνταγής: Ανδριάνα Μεϊντανά

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!