Κατσικάκι λεμονάτο κατσαρόλας με πιλάφι



Μια συνταγή της κυρίας ‎Αριάνα Μεϊντανά για ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κατσικάκι λεμονάτο κατσαρόλας με πιλάφι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρω το κρέας μου, ρίχνω τα κρεμμύδια και τις σκελίδες σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα.
Αλάτι, πιπέρι.
Σβήνω με λευκό κρασί. 
Στη συνέχεια βάζω φύλλο δάφνης και αραιωμένη μουστάρδα σε νερό.
Δέκα λεπτά πριν το βγάλω από την φωτιά προσθέτω τη ρίγανη και το λεμόνι.
Φτιάχνω το πιλάφι μου με ζουμί από το κατσικάκι.