Χοιρινό κρασάτο με πιλάφι


ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε ένα κρεμμύδι, τρεις σκελίδες σκόρδο και μια πιπεριά.
Ρίχνουμε τα κομμάτια του χοιρινού και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Σβήνουμε με λευκό κρασί.
Στην συνέχεια ρίχνουμε μουστάρδα αφού πρώτα την έχουμε αραιώσει σε νερό.
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
Φτιάχνουμε το πιλάφι μας με ζουμί από το χοιρινό.


Δημιουργός συνταγής: Ανδριάνα Μεϊντανά

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!