
Ένας υπέροχος νόστιμος και εύκολος μεζές!!
Υλικά
- 3-4 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
Για τη γέμιση:
- 200 γρ. τυρί φέτα, τριμμένο
- 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 125 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Λίγη ρίγανη
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις πιπεριές, τις καθαρίζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια.
- Τις χαρακώνουμε και τις ανοίγουμε προσεκτικά.
- Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι, τοποθετούμε τις πιπεριές και τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας τη φέτα, τις ντομάτες, το μπέικον, τον μαϊντανό, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη.
- Βγάζουμε τις πιπεριές από τον φούρνο αφού μαλακώσουν λίγο, και τις γεμίζουμε με το μείγμα της φέτας και του μπέικον.
- Ρίχνουμε από πάνω λίγη ψιλοκομμένη πιπεριά και ραντίζουμε με λίγο ακόμη ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και να λιώσει το τυρί, περίπου 20-25 λεπτά.
Οι πιπεριές μας είναι έτοιμες!
Απολαύστε τες ζεστές.






