Πιπεριές Φλωρίνης με τυρί και μπέικον



Μια συνταγή της κυρίας ‎Panagiota Kiriakou για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πιπεριές Φλωρίνης με τυρί και μπέικον

3 - 4 πιπεριές μεγάλες Φλωρίνης

Γέμιση
200 γρ. τυρί φέτα τριμμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
125 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Λίγο ρίγανη

Πλένουμε τις πιπεριές, τις καθαρίζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια.
Τις χαρακώνουμε και τι ανοίγουμε.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ταψάκι, αραδιάσουμε τις πιπεριές και τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
Αφήνουμε για 15 λεπτά να ψηθούν.
Στο ενδιάμεσο ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας όλα μαζί τα υλικά.
Βγάζουμε τις πιπεριές αφού μαλακώσουν λίγο, τις γεμίζουμε και ρίχνουμε ψιλοκομμένη πιπεριά από πάνω
Ραντίζουμε πάλι με ελαιόλαδο και βάζουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ψηθούν οι πιπεριές.