
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Έβαλα στον κάδο του μίξερ 1 μέτριο ποτήρι καστανή ζάχαρη, 4 αβγά, 2 βανίλιες και τα χτύπησα.
- Συνέχισα με μια μεγάλη κουταλιά Βιτάμ μαλακό, μισό ποτήρι γάλα, μισό ποτήρι χυμό μπανάνα και πεπόνι life, μισό ποτήρι καρύδια και 2 ποτήρια αλεύρι με ένα μπέικιν.
- Αδειάζω το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο μέτριο ταψί και βυθίζω κομμάτια καθαρισμένο αχλάδι και μπανάνα.
- Ψήνω στους 200 βαθμούς μέχρι να μην κολλάει το ξυλάκι που βάζω.
- Όταν κρυώσει ρίχνω άχνη ζάχαρη, μπανάνα και καρύδια.
Δημιουργός συνταγής: Stavroula Orgasli