Έβαλα στον κάδο του μίξερ 1 μέτριο ποτήρι καστανή ζάχαρη, 4 αβγά, 2 βανίλιες και τα χτύπησα.
Συνέχισα με μια μεγάλη κουταλιά Βιτάμ μαλακό, μισό ποτήρι γάλα, μισό ποτήρι χυμό μπανάνα και πεπόνι life, μισό ποτήρι καρύδια και 2 ποτήρια αλεύρι με ένα μπέικιν.
Αδειάζω το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο μέτριο ταψί και βυθίζω κομμάτια καθαρισμένο αχλάδι και μπανάνα.
Ψήνω στους 200 βαθμούς μέχρι να μην κολλάει το ξυλάκι που βάζω.
Όταν κρυώσει ρίχνω άχνη ζάχαρη, μπανάνα και καρύδια.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!