Μπανανο-αχλαδόπιτα αφράτη και νόστιμη



Μια συνταγή της κυρίας Stavroula Orgasli για ΜΠΑΝΑΝΟ-ΑΧΛΑΔΟΠΙΤΑ ΑΦΡΑΤΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Μπανανο-αχλαδόπιτα αφράτη και νόστιμη

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα στον κάδο του μίξερ 1 μέτριο ποτήρι καστανή ζάχαρη, 4 αβγά, 2 βανίλιες και τα χτύπησα.
Συνέχισα με μια μεγάλη κουταλιά Βιτάμ μαλακό, μισό ποτήρι γάλα, μισό ποτήρι χυμό μπανάνα και πεπόνι life, μισό ποτήρι καρύδια και 2 ποτήρια αλεύρι με ένα μπέικιν. 
Αδειάζω το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο μέτριο ταψί και βυθίζω κομμάτια καθαρισμένο αχλάδι και μπανάνα. 
Ψήνω στους 200 βαθμούς μέχρι να μην κολλάει το ξυλάκι που βάζω.
Όταν κρυώσει ρίχνω άχνη ζάχαρη, μπανάνα και καρύδια.