Χοιρινές μπριζόλες λαιμού με λάχανο



ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ


Φανταστική χειμωνιάτικη μυρωδιά!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε λίγο ελαιόλαδο σοτάρω τις μπριζόλες να πάρουν ελαφρώς χρώμα. 
  2. Μετά προσθέτω νερό και βάζω να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν στη χύτρα. 
  3. Στην πρώτη κατσαρόλα που είχα βάλει λάδι για τις μπριζόλες, βάζω ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι να σοταριστεί και στη συνέχεια προσθέτω το λάχανο σε κομμάτια μικρά.
  4. Όταν είναι έτοιμες οι μπριζόλες τις προσθέτω μαζί με το ζουμί, αλάτι, λίγη ζάχαρη, πιπέρι, ρίγανη, μπαχάρι, κύμινο, λίγο μπούκοβο, πάπρικα γλυκιά και χυμό ντομάτας, κουρκουμά και ελάχιστο γαρύφαλλο σκόνη.
  5. Τα βάζω όλα μαζί να βράζουν μέχρι να μείνει με λίγο ζουμάκι.


Δημιουργός συνταγής: Stavroula Orgasli

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!