
ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ
Φανταστική χειμωνιάτικη μυρωδιά!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε λίγο ελαιόλαδο σοτάρω τις μπριζόλες να πάρουν ελαφρώς χρώμα.
- Μετά προσθέτω νερό και βάζω να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν στη χύτρα.
- Στην πρώτη κατσαρόλα που είχα βάλει λάδι για τις μπριζόλες, βάζω ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι να σοταριστεί και στη συνέχεια προσθέτω το λάχανο σε κομμάτια μικρά.
- Όταν είναι έτοιμες οι μπριζόλες τις προσθέτω μαζί με το ζουμί, αλάτι, λίγη ζάχαρη, πιπέρι, ρίγανη, μπαχάρι, κύμινο, λίγο μπούκοβο, πάπρικα γλυκιά και χυμό ντομάτας, κουρκουμά και ελάχιστο γαρύφαλλο σκόνη.
- Τα βάζω όλα μαζί να βράζουν μέχρι να μείνει με λίγο ζουμάκι.