Κοτόπουλο γιουβέτσι



Μια συνταγή της κυρίας El Sial για ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Κοτόπουλο γιουβέτσι

Ζουμερό - ζουμερό γιουβετσάκι με κοτόπουλο σήμερα!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω την κότα σε λάδι, προσθέτω ντοματοχυμό, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι, κουρκουμά, δάφνη και μπαχάρι. 
Προσθέτω νερό. 
Στα μισά του βρασμού προσθέτω 1 κουταλιά πελτέ αραιωμένο με λίγο νεράκι. 
Όταν είναι έτοιμο, (φροντίζω να έχει αρκετό ζουμάκι) το γυρνάω στο ταψί που έχω βάλει το κριθαράκι.
Ψήνω για περίπου 40 λεπτά. 
Σερβίρω με τριμμένη γκούντα!