
Νόστιμο και υγιεινό φαγάκι!!
Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθάρισα τις σαρδέλες, έβγαλα τα κόκκαλα και τις έβαλα σε λαδωμένο ταψάκι.
Έβαλα αλάτι, κρεμμύδι τριμμένο, σάλτσα ντομάτας, μαϊντανό, ρίγανη, λίγο ελαιόλαδο και ελάχιστο νεράκι.
Τα σκέπασα με αλουμινόχαρτο και τα έβαλα στο φούρνο για 5 - 10 λεπτά.
Μετά έβγαλα το αλουμινόχαρτο για να πάρουν χρώμα.
Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra