Ομελέτα με σπαράγγια



Μια συνταγή της κυρίας Αννας Κασσανδρεια για ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ομελέτα με σπαράγγια

Πάρα πολύ νόστιμη ομελέτα με σπαράγγια !!!!

Υλικά
Άγρια σπαράγγια
3 αυγά (δικά μας)
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι

Παίρνουμε τα σπαράγγια, τα ξεπλένουμε κάτω από τη βρύση για να φύγουν τυχόν ζουζούνια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Κατόπιν βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με λίγο λάδι και προσθέτουμε τα σπαράγγια μέχρι να μαραθούν.
Δεν τ’ αφήνουμε πολλή ώρα γιατί θα καούν. 
Χτυπάμε τ’ αυγά, με το αλάτι και το μαύρο πιπέρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα σπαράγγια.
Αφού ψηθεί η ομελέτα τη βγάζουμε στο πιάτο .
Είναι πάρα πολύ νόστιμη!