
Πάρα πολύ νόστιμη ομελέτα με σπαράγγια!
3 αυγά (δικά μας)
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra
Υλικά
Άγρια σπαράγγια3 αυγά (δικά μας)
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Παίρνουμε τα σπαράγγια, τα ξεπλένουμε κάτω από τη βρύση για να φύγουν τυχόν ζουζούνια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Κατόπιν βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με λίγο λάδι και προσθέτουμε τα σπαράγγια μέχρι να μαραθούν.
Δεν τ’ αφήνουμε πολλή ώρα γιατί θα καούν.
Χτυπάμε τ’ αυγά, με το αλάτι και το μαύρο πιπέρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα σπαράγγια.
Αφού ψηθεί η ομελέτα τη βγάζουμε στο πιάτο .
Είναι πάρα πολύ νόστιμη!
Αφού ψηθεί η ομελέτα τη βγάζουμε στο πιάτο .
Είναι πάρα πολύ νόστιμη!
Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra