
ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζω στη χύτρα 1 κιλό αρακά κατεψυγμένο, 4 μεγάλα λευκά μανιτάρια (κομμένο σε μικρά κομματάκια), 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο. 3 σκελίδες σκόρδο, 2 χούφτες ντοματίνια (τα έχω από πέρσι στο κατάψυξη από το μπαξέ μας), το χυμό από ένα λεμόνι, ελαιόλαδο, αλάτι, μαύρο πιπέρι και ελάχιστο νεράκι.
- Κλείνω τη χύτρα και μαγειρεύω για 10 λεπτά.
- Σερβίρω με φρέσκο άνηθο.
Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra