Αρακάς με λευκά μανιτάρια



ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω στη χύτρα 1 κιλό αρακά κατεψυγμένο, 4 μεγάλα λευκά μανιτάρια (κομμένο σε μικρά κομματάκια), 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο. 3 σκελίδες σκόρδο, 2 χούφτες ντοματίνια (τα έχω από πέρσι στο κατάψυξη από το μπαξέ μας), το χυμό από ένα λεμόνι, ελαιόλαδο, αλάτι, μαύρο πιπέρι και ελάχιστο νεράκι.
Κλείνω τη χύτρα και μαγειρεύω για 10 λεπτά.
Σερβίρω με φρέσκο άνηθο.


ΠΗΓΗ: Anna Kassandra